Bilde av ALT. Blanc de Blancs og et vinglass bestående av den og ferskenjuice. Et fat ved siden av med ferskenbiter på.

ALT. Bellini


En tidløs klassiker – nå helt uten alkohol!

Bellini ble først servert på ikoniske Harry’s Bar i Venezia i 1934, og kombinasjonen av silkemyk ferskenpuré og sprudlende vin skaper en perfekt balanse mellom sødme og friskhet.

Med ALT. Blanc de Blancs kan du nyte den samme elegante opplevelsen – helt alkoholfritt!

Slik lager du den:

  1. Sil væsken fra hermetiske ferskener og blend dem til en helt glatt puré.
  2. Avkjøl puréen i kjøleskapet – da blir den like kald som ALT. Blanc de Blancs.
  3. Når du er klar til å servere, hell ca. 50 ml ferskenpuré i et avkjølt glass og topp forsiktig med ALT., rør lett mens du heller for å blande smakene perfekt.

Du trenger:

Friskt, sprudlende og sofistikert – en alkoholfri cocktail du kan nyte når som helst🥂